14 Lut 2009, Sob 20:24, PID: 124404
Witam was drodzy forumowicze po dłuższej przerwie ale i tak długo tutaj nie powegetuje bo mam zamiar podbudować sie psychicznie nie patrząc na innych ludzi
To co mnie dzisiaj spotkało woła o pomste do...nieba???Ha...ja już nie wierze w tych szyderczych i udawanych księży
Otóż mam w rodzinie księdza który tak sie składa przyjechał do nas dzisiaj w odwiedziny
Tak sie złożyło że w domu byl tylko ojciec i właśnie wujek
Musiałem to wydusić z siebie i powiedziałem....
Ja:Wujek...skoro jesteśmy tutaj tylko we 3 może warto być ze sobą szczerym i ja właśnie powiem ci coś wiecej na temat moich problemów z psychiką i że jestem zamknięty w sobie
Wujek:hehe...a oczym ty chcesz rozmawiać...człowieku..jakie problemy???Masz dach nad głową kochaną matke u której masz wszystk co dusza zapragnie...nie rośmieszaj mnie
Ojciec:ja niewiem o czym on w ogóle gada(i patrzyli w siebie i sie śmiali)
Ja:Ja chce siebie sam doskonalić,psycholog mi nie jest potrzebny a pozatym to były wizyty bezpłatne,a on był młody
Wujekobra Michał...z panem bogiem..ty też(do ojca)z panem bogiem ja sie spiesze na plebanie
No i na tym koniec
NIENAWIŚĆ DO KOŚCIOŁA I DUCHOWIEŃSTWA
ZAPAMIĘTAJCIE LUDZIE,TO MY JESTEŚMY DLA SIEBIE BOGAMI TO MY!!!
NIE ROZMAWIAJCIE O FOBII Z LUDZMI
TO TYLE I ŻEGNAM POZDRO<znerwicowany>
To co mnie dzisiaj spotkało woła o pomste do...nieba???Ha...ja już nie wierze w tych szyderczych i udawanych księży
Otóż mam w rodzinie księdza który tak sie składa przyjechał do nas dzisiaj w odwiedziny
Tak sie złożyło że w domu byl tylko ojciec i właśnie wujek
Musiałem to wydusić z siebie i powiedziałem....
Ja:Wujek...skoro jesteśmy tutaj tylko we 3 może warto być ze sobą szczerym i ja właśnie powiem ci coś wiecej na temat moich problemów z psychiką i że jestem zamknięty w sobie
Wujek:hehe...a oczym ty chcesz rozmawiać...człowieku..jakie problemy???Masz dach nad głową kochaną matke u której masz wszystk co dusza zapragnie...nie rośmieszaj mnie
Ojciec:ja niewiem o czym on w ogóle gada(i patrzyli w siebie i sie śmiali)
Ja:Ja chce siebie sam doskonalić,psycholog mi nie jest potrzebny a pozatym to były wizyty bezpłatne,a on był młody
Wujekobra Michał...z panem bogiem..ty też(do ojca)z panem bogiem ja sie spiesze na plebanie
No i na tym koniec
NIENAWIŚĆ DO KOŚCIOŁA I DUCHOWIEŃSTWA
ZAPAMIĘTAJCIE LUDZIE,TO MY JESTEŚMY DLA SIEBIE BOGAMI TO MY!!!
NIE ROZMAWIAJCIE O FOBII Z LUDZMI
TO TYLE I ŻEGNAM POZDRO<znerwicowany>