23 Sie 2017, Śro 17:54, PID: 709899
Leczę się już trochę czasu, biorę pregabaline, fuanxol i chloroporotixen w sporych dawkach, niestety nie pomagają i dzisiaj mimo, że byłem uzależniony od benzodiazepin wziąłem xanax, ktory pomaga mi klarowniej myśleć. No, ale nieważne, jestem w takiej sytuacji, że muszę znaleźć jak najszybciej zdalną pracę. Tłumaczę dlaczego:
-wziałem bon na zasiedlenie z pup i musze przepracować pewien okres czasu
-nie nadaje się do pracy z ludźmi, jestem na etapie, że czekam na mojego lekarza i załatwiamy orzeczenie o niepełnosprawności itp.
-kończy mi sie dzisiaj umowa o zlecenie
-nie mam czasu na dokształcanie się, żeby taką pracę w normalny sposób znaleźć.
Dlatego wymyśliłem sobie, że nadrukuje na koszulce napis, że szukam pracy zdalnej, podam numer telefonu i będę biegał po Warszawie.
Jak dla mnie pomysł szalony i zastanawiam się czy nie walne sobie jakiegoś samobója tym biegiem, a pracy nie znajdę.
Radźcie!
Pozdrawiam,
Scatman John
-wziałem bon na zasiedlenie z pup i musze przepracować pewien okres czasu
-nie nadaje się do pracy z ludźmi, jestem na etapie, że czekam na mojego lekarza i załatwiamy orzeczenie o niepełnosprawności itp.
-kończy mi sie dzisiaj umowa o zlecenie
-nie mam czasu na dokształcanie się, żeby taką pracę w normalny sposób znaleźć.
Dlatego wymyśliłem sobie, że nadrukuje na koszulce napis, że szukam pracy zdalnej, podam numer telefonu i będę biegał po Warszawie.
Jak dla mnie pomysł szalony i zastanawiam się czy nie walne sobie jakiegoś samobója tym biegiem, a pracy nie znajdę.
Radźcie!
Pozdrawiam,
Scatman John