16 Sty 2013, Śro 19:09, PID: 334262
A jednak jest to możliwe, napisze tutaj o tym przypadku. I nie chodzi tutaj o jakiegoś skręta , bo mojim problem jest amfetamina. Jeszcze przed tym jak zaczołem brać byłem tylko nieśmiałym człowiekiem, nie było to tak nasilone jak teraz. I gdy zażyłem pierwszy raz amfetamine , to poczułem w sobie moc , wielką chęć do działań , stałem się duszą towarzystwa wszystkie problemy minęły, czułem się w centrum uwagi po prostu żadnych objawów nieśmiałości. Czyli jak teraz zauwarzysz , kontakt także z dilerami nie był niczym przykrym , bo normalnie po zażyciu amfy rozmawiałem z innymi ludźmi nawet z kobietami szło mi o wiele lepiej. No ale to była tylko chwilowa iluzja , amfetamina zniszczyła mi organizm bardzo schudłem byłem wrakiem człowieka, praktycznie wogule niespałem , zaczełem mieć urojenia , a gdy zdecydowałem się odstawić narkotyk stało się to praktycznie niemożliwe byłem już tak uzależniony. No ale do rzeczy, gdy już udało mi się odstawić ten syf , to wywołało to u mnie objawy fobi społecznej, pojawiły się trudności i lęki z komunikowaniu się z innymi , lęki przed spotkaniami nawet ze znajomymi , po prostu niewyobrażałem sobie nawet jak bez amfy jest to możliwe, doszło do tego że zaczełem siedzieć cały czas w domu unikając wszelkich kontaktów towarzyskich , a gdy zdecydowałem się na terapie od środków odurzających , wielką trudność sprawiało mi pójści na spotkanie indywidualne z terapeutą, a już nie mówie o jakimś spotkaniu grupowym. dokładnie w tym dniu którym miałem spotkanie kilka godzin przed nasilały się następujące objawy , pocenie się , drżenie rąk, nadmierne bicie serca , biegunka , zmęczenie. Wszystko to co mi się do tej pory przytrafia porównać mogę jedynie z fobią społeczną , chyba że jestem po prostu nadzwyczajnie nienormalny i zniszczony , ale mam w sobie wielką nadzieję że jeszcze nie wszystko stracone, że nie jestem sam i że dam radę. (WSZYSCY TU DAMY RADĘ) Także myśle że teraz zrozumiesz(-zrozumiecie) jak to możliwe że mam fs lub coś bardzo podobnego!
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !