29 Maj 2014, Czw 13:10, PID: 394246
nikaragua napisał(a):Mnie się zawsze wydaje, że oni patrzą na mnie pod kątem tego czy chciałby się ze mną przespać czy nie.Pewnie tak jest.
Ale na dobrą sprawę... jakie to ma znaczenie? My mamy swoje życie, oni swoje, jeśli tak patrzą na nas, to ich sprawa, co nam do tego? Można co najwyżej zasmucić się nad ich płytkim podejściem do drugiego człowieka...
Tylko byłoby fajnie, gdyby raczyli nie dzielić się z nami swoimi uwagami. Ostatnio w pracy miałam niemiłą sytuację, zabrakło koszulek roboczych i musiałam robić w swojej, w której przyszłam, nie miała jakiegoś ogromnego dekoltu, no ale jednak. A że chłopcy pracowali wtedy na drabinie, to zaczęły się jakieś głupie teksty... Ja ogólnie mało tam rozumiem, bo u mnie w pracy wszyscy mówią gwarą śląską, językiem zupełnie mi obcym, ale trudno bym się nie zorientowała. Chociaż nie wiem, czy tu o szowinizm chodzi, u mnie nie ma czego komentować, więc podejrzewam, że to bardziej takie zwykłe polskie nękanie 'nowego' Tak czy inaczej, przykre to i nie nastawia pozytywnie wobec mężczyzn.
UnikamSiebie napisał(a):Jak któryś twierdzi, że ma inaczej to mu nie uwierzę.A co z niewidomymi?