29 Maj 2014, Czw 19:04, PID: 394326
Ojejciu ale ten swiat jest okropny i zły!
ty mozesz takich nie akceptowac, ale jak bys wytlumaczylo to ze setki tysiecy pieknych i wyksztalconych kobiet uparcie trwa przy mezczyznach ktorzy je 1.bija 2.oklamuja 3.zdradzaja 4. traktują jak gowno, jezscze ich przy tym broniąc i rozgrzeszając przed bliskimi i rodziną. (on mial zly dzien,zdarza się, sprowokowalam go, itp.) a odrzucają tych ktorzy oddaja im swoje serce na tacy ?
coz za intrygujący paradoks ale bardzo ciekaw jestem co o tym sądzisz
Nie martw się, One też tego nie wiedzą %)
ty mozesz takich nie akceptowac, ale jak bys wytlumaczylo to ze setki tysiecy pieknych i wyksztalconych kobiet uparcie trwa przy mezczyznach ktorzy je 1.bija 2.oklamuja 3.zdradzaja 4. traktują jak gowno, jezscze ich przy tym broniąc i rozgrzeszając przed bliskimi i rodziną. (on mial zly dzien,zdarza się, sprowokowalam go, itp.) a odrzucają tych ktorzy oddaja im swoje serce na tacy ?
coz za intrygujący paradoks ale bardzo ciekaw jestem co o tym sądzisz
nikaragua napisał(a):bruja napisał(a):Ja myślę, że trzeba wybaczyć facetom to jacy są, taka natura i nic się nie poradzi. Androgeny robią swoje. Dobre i tyle, że część z nich potrafi być wierna, a nie latać i zapładniać ile się da, tak jak to bywa w naturze samców Na pewno są faceci i mniej i bardziej płytcy umysłowo ale tak samo jest z kobietami. Zanim znajdziesz tego mniej płytkiego pewnie będziesz musiała przewalić stertę bubków no ale no pain no gain
Najlepiej jest wytłumaczyć, że oni tak już mają w genach i jeszcze dziękować, że nie zdradzają. Nie wiem jak kobiety mogą to akceptować
Nie martw się, One też tego nie wiedzą %)