29 Maj 2014, Czw 19:34, PID: 394330
Cytat:Jest różnica między bogatym, który zarobił bo ciężko pracował i jest zaradny i to może imponować a między tym, który ma kasę bo ma bogatych rodziców a do niczego się nie nadaje.
Co nie zmienia faktu, że zamożność jest atutem. Jeśli taki chłopak jest mało zaradny, ale rodzice go ustawili do końca życia, to ta zaradność i smykałka do interesów i tak nie jest mu już potrzebna, wystarczy, że jest na tyle rozgarnięty by tego nie stracić, no i nadal może być fajny. Coś w tym złego, że to dzięki rodzicom?
Cytat:Tylko zapominacie, że sprytne laski nie uważają facetów za coś innego niż durnia, który się na nie ślini i robi co ona powie. A oni nawet tego nie zauważają. Myślicie, że Was każda traktuje poważnie? Niejeden jest tylko roboczym wołem.
Serio? Ja myślałem, że tylko faceci są do takich zagrań zdolni. Tylko nie rozumiem po co odgryzać się w ten sposób, chciałaś wiedzieć czy dla faceta liczy się wygląd no i wyszło na to, że tak. Czy to moja wina, że mając do wyboru na partnerkę fajną brzydką (tu podkreślę, że brzydką w moim mniemaniu, bo komuś innemu przecież jak najbardziej może się podobać) i troszkę mniej fajną, ale nadal sympatyczną ładną (też w moim mniemaniu) wybiorę tę drugą, albo wybierając pomiędzy brzydką fajną, a ładną z tak beznadziejnym charakterem, że nie będę mógł jej znieść, to zostanę przy masturbacji? Troszkę się różnimy pod tym względem i nic na to nie poradzimy.
Zresztą wyobrażasz sobie taka sytuację?
"Dziewczyna pyta chłopaka
- Misiu, jestem ładna? Podobam Ci się?
Misiu odpowiada
- Nie kochanie, ale kocham się za charakter"
Cytat:Btw czy któryś z Was miał kiedyś dziewczynę>?
Te w formacie JPG się liczą?
Cytat:Taka natura? Najlepiej jest wytłumaczyć, że oni tak już mają w genach i jeszcze dziękować, że nie zdradzają.
Nie musisz dziękować, są faceci którzy lubią być z jedną stała partnerką, ale nie zmienia to faktu, że nie będą z taką, która się im nie podoba.
Cytat:To jacy są jest dla mnie nie zaakceptowania i wolę być sama.
Szczerze Ci życzę, żebyś w tej samotności była szczęśliwa. Mnie też się dużo rzeczy na świecie nie podoba, ale co ja mogę zrobić? Jojczenie niczego i tak nie zmieni.