29 Maj 2014, Czw 20:50, PID: 394336
No właśnie. Format JPG... Wiec o czym mowa? Widzę ze wszyscy przyjmujecie modne podejscie w tych czasach. Nie ważne kto a ważne ile. A ja mam to gdzies . jeśli mialabym kochać i być kochana to moglabym być cale zxycie z ta osoba. Ja nie chcialabym mieć 150 chłopaków z którymi laczylaby mnie płytka relacja. Gadacie o wyglądzie bo jesteście na etapie nastolatków które chcą się wyładować i po prostu pobzxykac. Sorry tez nie mam dfoswiadczen w tej kwestii ale jestem dojrzalsza bo chciałabym czegoś poważnego i trwałego a nie kilku podbojów w łóżku z kimkolwiek i następny .To ze faceci sa niedojrzali i nie SA w stanie myśleć poważnie to juz ich problem. Mam gdzieś czy jestem staromodna. Nie mam zamiaru podążać za tępym tłumem. Nie wyobrazacie sobie z kims długo bycia bo nigdy nie byliscvie z na poiwaznie i nie odczuliscie miłości. Jezu... Jak tak slucham takich gadem to naprawdę się cieszę ze mam fobie i jestem z dala od ludzi bo to jest dobijasje. Tak, świat nie jest zly tylko ludzie powaleni.