01 Cze 2014, Nie 11:59, PID: 394620
dziewczyna z naprzeciwka napisał(a):To pojadę z Tobą Kierunek jak rozumiem południowy zachód?
Ja to raczej zastanawiałam się nad Anglią z tego względu, że dużo tam Polaków i mieszka tam moja rodzina.
Cytat:Ta, do ekstrawertycznych południowców, najlepiej Hiszpanów, oni cenią w kobietach tylko wnętrze (albo lepiej południowy-wschód - Włosi to dopiero cisi romantycy )
A północ? Nie, tam są te rozwiązłe skandynawskie blond-piękności idace do łóżka na pierwszej randce...
Serio? Myślisz, że ja bym tam pojechała szukać sobie faceta?
Cytat:warto tez napomniec ze taki typ mezczyzn dziala mocno na kobiety bardzo atrakcyjne pewne swojej wartosci, natomiast wlasnie na te kobiety o nizszym poczuciu wartosci budza reakcje zgorszenia i dezaprobaty.
No i tutaj już się pogrążasz bo akurat studiuje psychologię i wiem na czym polegają te mechanizmy w toksycznych związkach i małżeństwach. Rok temu ojciec załatwił mi uczestnictwo jako asystentka u znajomej psycholog na terapii grupowej. Psycholog ta zajmuje się problemami przemocy w rodzinie a kobiety tam uczestniczące nie były przebojowymi pewnymi siebie kobietami. Także w tej kwestii chrzanisz po prostu głupoty bo jest zupełnie na odwrót. Wystarczy troche pomyśleć, że jeżeli ma się słaby charakter, niską samoocenę to łatwo być zmanipulowanym i zdominowanym przez takiego damskiego boksera. W mojej rodzinie takie coś skończyło się rozwodem bo kobieta miała na tyle poczucia godności żeby odejść i nie pozwolić sie poniżać. Więc nie wymądrzaj się bo jak widzisz nie masz pojęcia o życiu. Nie życzę ci przemocy ze strony drugiej osoby ale właściwie to co ja piszę? Przecież to faceci sa dręczycielami.
Cytat:Mocart, nie sądzisz że za dużo czasu spędzasz w internecie? Zrobiłbyś coś pożytecznego dla własnego rozwoju osobistego lub poprawy samopoczucia, a Ty harlequiny jakieś czytasz.
Dobra rada. A nie się wykłócasz i mędrkujesz.