16 Cze 2016, Czw 22:40, PID: 552420
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Cze 2016, Czw 22:48 przez Tearedapart.)
Tez to zauwazylem, ale jeszcze nigdy nie zostalem zaczepiony towarzysko, tylko zawsze jak ktos chcial cos ode mnie wymusic, zapytac, po prostu cos chcial, a jak mu odpowiedziałem(zazwyczaj nie wiem tego o co pytaja, raz jakis Ruski skin pytal cos po rusku i zdziwiony, ze ja nie panimajet odszedl podburmuszony), to ludzie odchodzili bez slowa jakby przed chwila w ogole do mnie nie zagadali . W galerii tez taki jeden fiut z drugim ciagle o jakas oferte bankowa zaczepiają, ci sami, za pierwszym razem odpowiedzialem, ze mnie nie interesuje, za kolejnym jak gosciu za mna krzyczal, to po prostu go olewalem jakbym gluchy byl, dalem mu do zrozumienia, ze niech s+ i mam go w dup*e tak samo jak on mnie. Gosciu byl zdziwiony i poddenerwowany, ze taki lowlife jak ja go ignoruje, ale jak jakis facet(normalny) szedl ze swoja babka i go olal, to nawet nic nie pisnal .
Ludzie jak psy wypatruja slabosc w drugim osobniku i chca go wykorzystac, tak juz jest niestety.
A ja nie wygladam na kogos zyczliwego, bron Boze. Nardziej jak nieogolony menel idacy we mgle .
Ludzie jak psy wypatruja slabosc w drugim osobniku i chca go wykorzystac, tak juz jest niestety.
A ja nie wygladam na kogos zyczliwego, bron Boze. Nardziej jak nieogolony menel idacy we mgle .