25 Lis 2018, Nie 21:25, PID: 772866
(25 Lis 2018, Nie 21:03)KA_☕☕☕_WA napisał(a):(25 Lis 2018, Nie 13:59)kanli napisał(a): Wolę niezbyt mądrą kobietę o dobrym sercu niż inteligentną wiedźmę. Pomimo, że inteligencja i wiedźmowatość w parze mnie kręcą, ale to wynik mojego zaburzenia raczej.
(25 Lis 2018, Nie 14:27)Strachliwy napisał(a):(25 Lis 2018, Nie 13:59)kanli napisał(a): Wolę niezbyt mądrą kobietę o dobrym sercu niż inteligentną wiedźmę.
Ogłoś to w gronie zagorzałych feministek a skończysz na OIOMie w stanie krytycznym. xD
A Tak serio, to po części muszę się z Tobą zgodzić. Już jakiś czas temu zaobserwowałem, że ludzie o ponadprzeciętnej inteligencji cechują się skłonnością do zachowań psychopatycznych, antyspołecznych oraz wykazują zanik empatii, jej zmniejszenie lub udają że ją mają.
Moje obserwacje potwierdził pewien dokument o psychopatycznych mordercach który obejrzałem niedawno - 31:21 https://www.youtube.com/watch?v=VBz4JBeZavM
Znalazłaby się pewnie literatura naukowa, ale nie chce mi się teraz szukać. Przepraszam za dygresję.(25 Lis 2018, Nie 14:44)Niered napisał(a): Moim zdaniem zawsze jest coś kosztem czegoś nadludzie nie istnieją, to złudne poczucie wyższości udokumentowane jakimś swistkiem z mensy do podcierania d*py, geniusze są często ulomni nawet dla ludzi uważanych za plebs posiadający intelekt klasy robotniczej, bo są bardziej rozgarnieci, podczas gdy ilość bodźców odbierana przez geniuszy może przytlaczać i wprawiać w zagubienie, depresję i inne cierpienia psychiczne w tym brak sensu życia. Inteligentny małpiszon i kochająca szczera Karyna to równie wartościowe istoty.Czekajcie, czekajcie, czy Wy negujecie to, że inteligencja i dobre serce mogą współistnieć? x)
(25 Lis 2018, Nie 19:36)Placebo napisał(a):A no, dokładnie. -(25 Lis 2018, Nie 13:46)USiebie napisał(a):Nam od+, bo jestesmy bardziej ogarniete? xd Nic dziwnego chyba w tym, ze jesli kobieta jest ogarnieta to od faceta tez tego bedzie oczekiwac.(25 Lis 2018, Nie 13:38)Placebo napisał(a): Może więc faceci kobietom nie dorównują?Wszystko przez feminizm, kiedyś było łatwiej. xP Im kobiety bardziej zaradne i ogarnięte tym trudniej spełnić ich wymagania. Stąd to rozczarowanie mężczyznami, same non stop podnosicie poprzeczkę, a potem płaczecie, że prawdziwnych facetów jusz nie ma, a oni so tacy sami jak byli zawsze, tylko wam od+. xD
Czy użytkownicy tego forum pragną jakiejś zdehumanizowanej wymaksowanej niewolnicy seksualnej 24h, czy jednak myślącej i czującej żywej istoty?
Tak!!! Właśnie tego chcę!!! No pewnie że chcę zdehumanizowaną, chętną na seks przez 24 h, bez odrobiny istoty szarej w czaszce. Takie są przecież najlepsze co nie chłopaki? xD