30 Kwi 2019, Wto 22:21, PID: 790658
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30 Kwi 2019, Wto 22:23 przez lpd.)
(30 Kwi 2019, Wto 22:06)vesanya napisał(a):Odczucia moderatorów i adminów są tak samo subiektywne, co nasze, zwykłych użytkowników. Masz prawo się na coś nie godzić!(26 Kwi 2019, Pią 21:09)Ciasteczko napisał(a): językSzkoda, że cały długi post został skasowany z powodu języka. Z tego co pamiętam nie było tam nic nadzwyczajnie rażącego. No ale może to tylko moje odczucia.
(30 Kwi 2019, Wto 22:17)L1sek napisał(a):(30 Kwi 2019, Wto 21:43)lpd napisał(a): wesoła, towarzyska, lubiąca imprezy i wyjścia ze znajomymi, dużo mówiąca, mało spędzająca czasu w domu itd.Czyli ma siedzieć cicho w kuchni xD
Czemu w kuchni? Może w salonie albo w sypialni, na tarasie albo na balkonie, dowolnie.
Było nie było, wcale nie żartowałem. Lubię ludzi (bo nie tylko kobiety) melancholijnych, trochę flegmatycznych, pogrążonych w sobie, z którymi raczej wyjdę na spacer czy przejażdżkę rowerem po okolicy niż na piwo ze znajomymi.
Może błędnie napisałem "wesoła", ale niestety wesołość kojarzy mi się głównie z żenującym poczuciem humoru, z którym na co dzień muszę się spotykać.