29 Sie 2015, Sob 0:12, PID: 465818
Słyszałeś kiedyś o facecie który zgwałcił brzydka, grubą laskę? Podejrzewam, że w drugą stronę podobnie będzie działać. Jak sobie sam nie zgwałcę, to nikt mnie nie zgwałci.
29 Sie 2015, Sob 0:12, PID: 465818
Słyszałeś kiedyś o facecie który zgwałcił brzydka, grubą laskę? Podejrzewam, że w drugą stronę podobnie będzie działać. Jak sobie sam nie zgwałcę, to nikt mnie nie zgwałci.
29 Sie 2015, Sob 0:21, PID: 465820
No nie wiem. Nie oglądałes klasyka od feminoteki?
https://www.youtube.com/watch?v=0FRmrDNgzRQ 1:05 i jeszcze pare się znajdzie.
29 Sie 2015, Sob 0:27, PID: 465824
Lol, a ja myślałem, że samogwałt, to można tylko łapą uprawiać.
30 Sie 2015, Nie 16:42, PID: 466548
Chciałam zauważyć, że nie jesteśmy na forum erotycznym!!! Czy każdy temat musi schodzić na jedno? Rozumiem, że nawet fobik ma prawo marzyć, o tym co dla niego nieosiągalne
A tak w ogóle to należy się Wam lanie na dupę
30 Sie 2015, Nie 18:53, PID: 466616
Nie wiem czy wiesz, Kamelio, ale są tacy, których takie lanie szczególnie podnieca.
30 Sie 2015, Nie 20:07, PID: 466668
Kamelia napisał(a):Chciałam zauważyć, że nie jesteśmy na forum erotycznym!!! Czy każdy temat musi schodzić na jedno? Rozumiem, że nawet fobik ma prawo marzyć, o tym co dla niego nieosiągalne Zamiast pocieszyć, to jeszcze dołujesz, że nieosiągalne. Co innego samemu do takich wniosków dojść (hehe), a co innego jak ktoś inny to mowi
30 Sie 2015, Nie 20:23, PID: 466686
USiebie napisał(a):Lol, a ja myślałem, że samogwałt, to można tylko łapą uprawiać.Podobno niektórzy faceci są na tyle wygimnastykowani, że mogą oralnie xD
30 Sie 2015, Nie 20:28, PID: 466694
Autofellatio, kiedyś próbowałem i coś słabo mi szło.Czekam na relacje innych userów
30 Sie 2015, Nie 20:30, PID: 466696
PMCL napisał(a):Autofellatio, kiedyś próbowałem i coś słabo mi szło.Czekam na relacje innych userówPonoć da się wytrenować. Ale w natłoku ludzi jarającym się robieniem sobie samemu laski moja opinia może wydawać się kontrowersyjna- brzydziłbym się chyba, wydaje mi się to jakieś chore.
30 Sie 2015, Nie 20:41, PID: 466712
W tym celu należy usunąć sobie dwa ostatnie dolne żebra.
02 Wrz 2015, Śro 18:17, PID: 467620
niepotrzebny napisał(a):Ale fajnie!USiebie napisał(a):Ja też nie mam większych zastrzeżeń, tylko co mi po tym. Jakbym miał go komuś kiedyś pokazywać.Nigdy nie wiadomo Jak już idziemy w stronę tego równouprawnienia, to zaczną się gwałty na mężczyznach. No dobra, zaczynacie mnie przekonywać do tych równouprawnień! Kamelia napisał(a):A tak w ogóle to należy się Wam lanie na dupęTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak (: Placebo napisał(a):Jakbym poćwiczył to dałbym radę, ale to raczej byłoby dla mnie poniżające. ):USiebie napisał(a):Lol, a ja myślałem, że samogwałt, to można tylko łapą uprawiać.Podobno niektórzy faceci są na tyle wygimnastykowani, że mogą oralnie xD iLLusory napisał(a):W tym celu należy usunąć sobie dwa ostatnie dolne żebra.Ooo nie! Jestem długi ale gipki Ale przy takim wysiłku fizycznym nici z przyjemności.
02 Wrz 2015, Śro 18:26, PID: 467622
Ja na miejscu faceta nie przyznałam się, że robię sobie coś takiego.
Do tych, którzy czują obrzydzenie - może dzięki temu zrozumiecie jak kobieta wam odmówi.
02 Wrz 2015, Śro 18:32, PID: 467626
Placebo napisał(a):Do tych, którzy czują obrzydzenie - może dzięki temu zrozumiecie jak kobieta wam odmówi.Być może nie uwierzysz w to, ale są faceci, którzy nie chcieliby żeby ich kobieta im to robiła. Np. ja. Pewnie ktoś powie "Nie wiesz co tracisz". Otóż wiem... i absolutnie nic nie tracę. ps. czy autor tematu mógłby poprawić w jego nazwie błąd ortograficzny?
02 Wrz 2015, Śro 18:39, PID: 467628
Placebo napisał(a):Ja na miejscu faceta nie przyznałam się, że robię sobie coś takiego.Nikt się nie przyzna, bo nikt nie potrafi, a wiekszość gdyby mogła to by tego nie robila. Nie przesadzaj Mozna to też przenieść na kobiecą stronę, gdybyś mogła to czy sobie byś robiła analogiczną czynność? nie wiem, czy jest na to naukowa nazwa.
02 Wrz 2015, Śro 18:45, PID: 467630
iLLusory napisał(a):Nie wiem czy wiesz, Kamelio, ale są tacy, których takie lanie szczególnie podnieca.A idź... już nawet metaforą nie można zarzucić Wszyscy myślą tylko o jednym! verti napisał(a):czy autor tematu mógłby poprawić w jego nazwie błąd ortograficzny? Wątpię, bo to było raczej celowe Zresztą u Kateusza wszystko jest możliwe verti, super, że masz swoje zasady i masz odwagę o nich napisać k:
02 Wrz 2015, Śro 23:32, PID: 467740
Że niby tak bez seksu oralnego? No co wy ludzie.
Verti A sam byś chciał dziewczynie zrobić dobrze ustami? Czy też nie?
03 Wrz 2015, Czw 0:09, PID: 467754
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03 Wrz 2015, Czw 0:11 przez Zasió.)
"A sam byś chciał dziewczynie zrobić dobrze ustami? Czy też nie?"
O, dobre pytanie! Co do robienia dobrze samemu sobie... nie jestem człowiekiem gumą, a gdybym był, to chyba też za wiele z tym zachodu, i nie wiem czy niewygoda nie niweczy przyjemności, no ale żeby zaraz pisać, że to obrzydliwe? Może dziwne, nienaturalne... ale obrzydliwe? A tym bardziej, że seks oralny taki jest? Dlatego nie rozumiałbym kobiety, która odmawia, na szczęście fobia uwalnia od takich problemów...
10 Wrz 2015, Czw 1:35, PID: 470284
05 Paź 2015, Pon 1:06, PID: 477624
Tak, wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, tak się zakochałam w moim kocie.
05 Paź 2015, Pon 5:25, PID: 477628
hahah dobry temat, przyjemnie sie czyta ! :-D :-D smogwałt łapą brzmi, jakby trzeba było sobie wyobrażać niedźwiedzia uprawiającego samogwałt.
no i nie wierzę
05 Paź 2015, Pon 11:36, PID: 477650
Myślę, że z kotami jest tak samo - nie ma miłości od pierwszego wejrzenia, można się tylko zauroczyć. Mnie się spodobał jeden z małych mojej kotki i wydawał się taki przyjazny a później zrozumiałam, że to próżniak i egoista sprzedający się za plasterek szynki. Kiedyś miałam innego, którego na początku nie lubiłam bo był strasznie aspołeczny - wydawał się mnie ignorować i uciekał gdy rzucałam mu szynkę ale z czasem go oswoiłam i strasznie się przywiązałam. Byłam prawie jak jego matka - jedyna osoba, której której się nie bał. Później go przejechało. Nienawidzę kotów. Takie najpierw małe, niewinne włochate kulki a później robią się dumne, wyniosłe, sprzedają się za szynkę i skaczą pod auta.
06 Paź 2015, Wto 20:48, PID: 478136
Od kilku tygodni podobają mi się tylko i wyłącznie dziewczyny, które są bardzo skryte i ciche, do tego notorycznie smutne, pierwszy raz mam tak. Nawet nie zwracam uwagi na urodę, byleby miały te cechy. To dziwne.
06 Paź 2015, Wto 20:58, PID: 478150
niepotrzebny napisał(a):Od kilku tygodni podobają mi się tylko i wyłącznie dziewczyny, które są bardzo skryte i ciche, do tego notorycznie smutne, pierwszy raz mam tak. Nawet nie zwracam uwagi na urodę, byleby miały te cechy. To dziwne.Jakto? przecież jesteś obrzydliwym facetem który patrzy tylko na wyglad Mnie tez czasem sie takie podobaja ale... zreszta wiele kobiet mi sie podoba ale wstydze sie zagadac hehe ops: :-P Tośka napisał(a):Nie wyobrażam sobie, jak można zapałać gorącym uczuciem do widzianego przez ułamek sekundy przypadkowego przechodnia.Ale lek to juz mozna do niego poczuc przez te sekunde Koty sa super, co tu duzo gadać Bylo kilka takich dziewczyn ktore zrobily na mnie wielkie wrażenie na ulicy... nie wiem czy to byla by milosc ale juz ich wiecej nie widzialem... :-P
06 Paź 2015, Wto 21:07, PID: 478156
Grzegorz303 napisał(a):Mnie tez czasem sie takie podobaja ale... zreszta wiele kobiet mi sie podoba ale wstydze sie zagadac hehe ops: :-PJa to nawet nie myślę o związku z taką dziewczyną, bo nie dość, że sam jestem nieśmiały, to jeśli i ona taka jest, to przez fazę zwykłych, krótkich rozmów przechodzilibyśmy przez kilka lat ; P
05 Maj 2018, Sob 10:30, PID: 745099
(02 Wrz 2015, Śro 18:32)verti napisał(a):Placebo napisał(a):Do tych, którzy czują obrzydzenie - może dzięki temu zrozumiecie jak kobieta wam odmówi.Być może nie uwierzysz w to, ale są faceci, którzy nie chcieliby żeby ich kobieta im to robiła. Np. ja. Pewnie ktoś powie "Nie wiesz co tracisz". Otóż wiem... i absolutnie nic nie tracę. @verti korzystałeś z usług profesjonalistki ? |
|