21 Kwi 2020, Wto 15:45, PID: 819552
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21 Kwi 2020, Wto 15:48 przez Eskapista.)
(20 Kwi 2020, Pon 14:20)Mr. Nobody napisał(a):Widzisz, nawet sam piszesz, że ci się "wydaje", a nie że jesteś. To po prostu skutek uboczny niskiego poczucia własnej wartości. Ale jeżeli chcesz, to wyślij swoje zdjęcie, to powiem szczerze co myślęXD(20 Kwi 2020, Pon 11:14)Eskapista napisał(a): Nie wiem jak to jest u ciebie, ale skłaniałbym się ku temu, że nie jesteś brzydki, tylko po prostu czujesz się brzydki. Przynajmniej ja tak mam. Można powiedzieć, że mój wygląd zależy od nastroju, a że prawie cały czas czuję się fatalnie, to...Niee wydaje mi się jednak że jestem brzydki. Jak zrobię sobie zdjęcie z przodu to może jakoś to wygląda ale z profilu i w rzeczywistości to jest tragedia.
Jestem też podobny do ojca a wiem jak on wygląda.
(20 Kwi 2020, Pon 18:40)Mr. Nobody napisał(a):Potrzebujesz kogoś kto zmieni twój sposób myślenia, bo nie masz racji. Imprezy nie świadczą, o tym jakim jesteś czlowiekiem.(20 Kwi 2020, Pon 17:58)U5iebie napisał(a): Bardziej się już nie da zamknąć w piwnicy, ja z niej właśnie wychodzę. xD A to, że wrzuciłem foto na photofeelera, wiedząc że będę dostawał zera, to oznaka postępu. Zresztą powtórzę to co zawsze powtarzam, wygląd to mój najmniejszy problem i też rzecz, która mnie najmniej boli. Są dużo poważniejsze powody dla których będę miał trudności ze znalezieniem kogoś do regularnego chodzenia na pizzę. xP I to jest fakin sad, bo np. to, że nie bardzo wiem o czym mam z ludźmi gadać i niezbyt rozgadany jestem, to mi się dosłownie po nocach śni. xPMam to samo
I jest ósmy głos i znowu trzy zera. xP
Jakbym był tylko brzydki to by dało rade to jeszcze jakoś przeżyć ale ja jestem do tego głupi i nieśmiały i małomówny + brak pomysły na siebie.
Nie ma szans raczej żebym miał o czym rozmawiać z ludzmi bo niby oczym. Zazwyczaj opowiada się co się robiło jakieś śmieszne akcje itp.
A ja co mogę opowiedzieć: Cześć mam 19 lat i 19 przesiedziałem w piwnicy, a żeby było miło byłem dzien po dniu niszczony przez swoją rodzinkę.
Nie wiem co mógłbym więcej powiedzieć. Nudziarz w ch..j. Już wiem, że nigdy nie znajdę tej drugiej połówki chociaż juz od dzieciaka marze o romantycznej miłości.
Za dużo głupich filmów. Coś takiego jest zarezerwowane dla normalnych ludzi nie takiego odpadu jak ja