24 Mar 2008, Pon 18:05, PID: 16567
Billy the Mountain napisał(a):Ja osiemnastki nie organizowałem. Tzn. rodzina (ciotki, babcie) przyszła pożreć jakieś ciasto i tyle tego było.
Mialem identycznie!!! Z jednej strony bylo mi troche przykro a z drugiej juz ja siebie widze jak mi np. 100 lat spiewaja- bylaby to pierwsza na swiecie smierc od buraka ops: ops: ops: ops:
Jestem praktycznie jedyna osoba dojeżdżającą w klasie totez nie mam b.dobrych kontaktow z klasa licealna ( np. spotkania po lekcjach)- nikt mnie nie zaprosil na zadna 18-stke a kumpel z lawki nic nie organizował. Z kolei potracilem wiekrzosc kontaktow z ze swoja byla klasa gim. w moim miescie, wiec tu bylo tak samo.
PS. Wbilem sie kiedys na 18-stke do kolegi mojego kolegi . Mialem wtedy malego dolka (nie tylko wtedy) i zachlalem tak, ze mialem zgona....
A i jeszcze cos. Zauwazylem wlasnie mala pierdulke, ktora zepsula mi troche dzisiejszy humor. Kiedy kliknąłem na emotion EMBARASSED na edytorze pojawil sie napis : o o p s : --->99,9 ludzi uwaza, ze jak ktos sie czerwieni to jest np. zboczony lub ma cos na sumieniu....
ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: