21 Lip 2010, Śro 13:59, PID: 215464
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21 Lip 2010, Śro 14:00 przez Teurg.)
Od jakiegoś czasu zacząłem grzebać sobie w głowie w celu poznania własnego ja. by poznać swoje motywacje ,czemu tak działam a nie inaczej czemu to działa na mnie tak a nie inaczej prowadziłem własne rozważanie własnego wnętrza dotarłem do nie zwykłych pokładów siły siły która była we mnie od zawsze tylko uśpiona polegało to na znalezieniu swoich niemożności ,barier ,nieśmiałości (zdać Sobie sprawę ze swoich niedociągnięć a potem dociągnąć te które się nie podobają ) rozłożyłem te niemożności na czynniki pierwsze by znaleźć ich źródło gdy to zrobiłem wszystko okazało się takie proste jak światło które od tej pory nie zgaśnie jak pstryknięcie palcami w drążyłem się na dobrą trasę swoje nieśmiałość zdeptałem jak robaka który wyjdzie pewnie jeszcze nie raz ale wiem ze będzie o wiele słabszy wiele łatwiejszy do skontrolowania wymaga to trochę czasu na retrospekcja samego siebie ale gdy się już dojdzie to daje to takiego kopa do życia taka piękna siła życzę wam abyście i wy znaleźli swoją wewnętrzną potęgę ten Power przydatna wiedza do uzyskania zrozumienia jest w artykułach psychologicznych socjologicznych np. komunikacja niewerbalna jedna z najpiękniejszych rzeczy tego świata Komunikacja miedzy ludzka która w dobie komputerów sprowadzona jest do minimum…