10 Maj 2011, Wto 22:02, PID: 253599
marciano napisał(a):chudy2001 napisał(a):ale wiesz, dla nas przyjaźń z kobietą kiedy nie mamy stałej partnerki jest nawet bolesna i uwłaczająca dumie, bo jednak jesteśmy zdobywcami a przyjaciółki zdobyć nie możemy, po prostu takie relacje, choć głębokie to nie to jednak...
biedny... przyjaźń dla ciebie jest uwłaczająca...
przyjaciółki nie zdobywamy, to chyba jasne..bo jest przyjaciółką co sie wyklucza ze zdobywaniem wiec nie wiem co może być uwłaczającego w przyjaźni kobiety z facetem ?
Trzeba odróżnić kobietę- dziewczynę od kobiety-przyjaciela, jeśli tego nie potrafisz... mi kiedyś było ciężko to zrobić, ale moim najlepszym przyjacielem jest dziewczyna co jest super plusem jeśli chodzi o spojrzenie, kontakty z kobietami, ect.
jesli wolisz mieć przyjaciółki niż stałą partnerkę to mamy wielką różnicę w poglądach : > mi nie potrzeba przyjaciółek, by mnie wspierały, nie wiadomo co robiły dla mnie, były pocieszeniem. potrzebuje kobiety. jeśli ją mam i ona pozwoli mi na posiadanie przyjaciółek to ok. na razie ani tego ani tamtego, chociaż miałem chwilową przyjaźń co nie wspominam dobrze, bo zacząłem chcieć więcej.