29 Lip 2012, Nie 15:37, PID: 310721
Safona napisał(a):W końcu i ja zapisałam się na prawo jazdy. Jestem po 2 pierwszych dniach teorii. Ogólnie to myślałam, że jak pójdę będę się mogła uczyć z lekcji na lekcję, ale tam wszyscy już coś wiedzą. Musieli uczyć się przed zapisaniem się. A Wy jak robiliście? W ogóle przeraża mnie ogrom wiedzy, którą muszę przyswoić...
krist napisał(a):hmm a jest wogole jednoosobowa szkola?Moja jest trzyosobowa. Jedna osoba prowadzi teorię, 2 praktykę.
u mnie bylo ok 15 osob i niektorzy cos wiedzieli a niektorzy tak jak ja nic, zreszta ja przez caly kirs nic sie nie uczylam a najlepsze dziewczyna ktora siedalam obok mnie uczyla sie non stop caly czas i jak byl egza, wewnetrzyny miala chyba najwiecej bledow ze wszystkich a ja nawet nie zagdadnelam ani razu i mialam tylko 1 ja sie nic nie uczylam dopiero przed egzam, robilam testy na kompie, jeszcze siedzialam z tylu i nie bardzo widzialam jak sytuacje rozne rysowal chciaz okularow nie mam i to chyba blad :-D i zawsze mial ze mnie polewke, moim zdaniem wszystkiego uczy sie juz na jazdach
rewolucjonista szalejesz ale racja jak ide pzrez miasto to czasem jezdza takie osolomy ze masakra, ostatnio gosc wjechal za zakaz i zrobil korek :-P ja to bym chciala mini coopera eh marzenia