25 Wrz 2012, Wto 22:13, PID: 317905
Luna napisał(a):Mizantrop, tak pierwszy raz.Nooo akurat zbyt dużej nie mam. -1,0 i -1,25, ewentualnie i na jedno i na drugie o ćwierć więcej, nie pamiętam. Ale choliera, żeby na 2 lata tylko wydawali? 200zł (a pewnie będzie stopniowo rosło) to jednak kupa kasy. Mi dał wtedy na 4, ale patrzę, że nie potrzebnie aż tak na niego kląłem.
A masz dużą wadę wzroku? Ja niestety tak więc nie wierzę, że jakikolwiek lekarz dałby mi bezterminowe.
Chodzę do tej samej okulistki od dziecka, ale nawet taka znajomość nic nie pomogła...
Niebieski, to już nie twoja wina, że nawaliła organizacja ; ) A reszta, patrzę, standardzik No ja o kierowaniu pojazdu i poruszaniu się na drogach wiedziałem nader niewiele, także aż tak się na wykładach nie nudziłem
A że pozwolę sobie na taką dygresję. Pamiętam paskudne zajęcia kiedy prowadzący wyświetlił nam rondo, każdemu z osobna wymyślał sytuację i naszym zadaniem było poprowadzenie laserowego wskaźnika w sposób, w jaki powinniśmy się zachować. Niektórym ręce tak drżały, że czerwona kropka poruszała się amplitudą to 10 cm w jedną, to 10 cm w drugą stronę Ja nie pamiętam dokładnie co spartoliłem, ale przy pierwszym podejściu słyszałem parę chichotów na widowni.
No aale, to chyba tylko u nas były takie dziwne zwyczaje