06 Gru 2012, Czw 22:59, PID: 329000
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 Cze 2013, Pią 15:00 przez niebieski90.)
Mogę się pochwalić, gdyż zdałem za pierwszym razem Stres był głównie przy teorii i w poczekalni, ale po pół godziny trochę minął. Za 2 godziny od zdania teorii zaczęła się praktyka, na początku złapałem solidnego stresa do tego stopnia że nie potrafiłem wjechać w odpowiedni łuk na placu gdzie gościu mi kazał Kiedy już powiedział "plac zaliczony" ulżyło mi trochę i jazda po mieście wypadła bez większych problemów, mimo że egzamin był w godzinach szczytu. Trasa dosyć łatwa, na pewno nie chciał mnie oblać na siłę. Dwa błędy, na szczęście nie w tym samym zadaniu, więc egzamin ostatecznie zaliczony
Jeszcze taka mała uwaga: Dziś przed 15:00 w krakowskim WORDzie przy Nowohuckiej były istne tłumy, czas oczekiwania do zapisania się na egzamin wynosił nawet 3-4 godziny. Jeśli ktoś idzie się tam zapisywać to polecam iść rano, najlepiej przed 9-00, wtedy kolejki są małe, osobiście czekałem wtedy tylko 5 minut na obsłużenie.
Życzę powodzenia zdającym
Jeszcze taka mała uwaga: Dziś przed 15:00 w krakowskim WORDzie przy Nowohuckiej były istne tłumy, czas oczekiwania do zapisania się na egzamin wynosił nawet 3-4 godziny. Jeśli ktoś idzie się tam zapisywać to polecam iść rano, najlepiej przed 9-00, wtedy kolejki są małe, osobiście czekałem wtedy tylko 5 minut na obsłużenie.
Życzę powodzenia zdającym