12 Maj 2015, Wto 13:23, PID: 445398
Cytat:Nie, nie każdy się nadaje i nie ma co temu zaprzeczać. Niektórzy ludzie nigdy nie powinni siadać za kółkiem, bo swoją dezorientacją, niezorganizowaniem i paniką stwarzają zagrożenie na drodze i mogą mieć kiedyś na sumieniu czyjeś życie.A ja myślę, że są urodzeni kierowcy (którzy maja predyspozycje i to lubią) i kierowcy z przymusu (bo zycie ich zmusiło). Mnie cechuje dezorientacja (na tyle duża, że nie potrafiłam zawrócić na skomplikowanych skrzyzowaniach, bo za chwile nie pamiętałam na której ulicy byłam ), a co do niezorganizowania i paniki nie wiem. Zdarzyło się, że znienacka ktoś mi wszedł na drogę i odruchowo wciskałam hamulec, a nie np. raptownie skręcałam w drzewo, więc nie wiem o jakiej panice mówisz i myśle, że sie nie dowiesz jeśli nie spróbujesz jeżdzić. Ale generalnie po całym epizodzie robienia kursu na prawo jazdy uznałam, że wszystkiego można sie nauczyć, tylko trzeba ćwiczyć, ćwiczyc i ćwiczyć i przyjąć fakt, że nie każdy nauczy sie jeździć w trakcie obligatoryjnych 30 godzin.
Powodzenia wszystkim zdającym, trzymam za Was kciuki