14 Mar 2016, Pon 21:32, PID: 523620
mocart napisał(a):przykład: Z tym twoim wzrostem to Ty świata nie podbijesz, odp- Wiem o tym, dlatego codziennie przed snem się modlę do Pana Boga żebym w nastepnym wcieleniu był taki duży jak Ty (pełny uśmiech i serdeczność, nawet można przyjacielsko poklepac oponenta po ramieniu )
Mocart- zapewne by było tak."no wiem,że by się chciało zapewne wybrałbyś wszystko żeby tylko nie mieć takiej szkara**ej m*rdy. Wykręci rękę do tyłu i odpowie"takie małe g*wno nawet nie może równać się do mnie " "zapewne w byłym wcieleniu byłeś muchą gnojówką, bo j**iesz jak szambo" itd. Taki tekst może zadziałać tylko raz, i nie radziłbym go nadużywać. Sory, za ostre słownictwo.
Z takimi ludźmi nie można się spoufalać bo mogą się wk*rwić.
Prosta cięta riposta wywoła uuuuuuu na widowni, a gość zostanie z pustką w głowie, bo zapewne uważał was za łatwy cel i teraz jego system dostał crasha .
Po ripoście, raczej nie przejdzie do czynów jak w przypadku spoufalania,będzie oznaczało przegraną na polu ripost-czego taki człowiek sobie nie odpuści. Będzie czuł się zobowiązany do odpowiedzi. Nastąpi niezręczna cisza-niezręczna dla niego i tyle pewnie coś burknie, przeklnie, zmieni temat, czy wyjdzie.
Spłwa po tobie jak po kaczce- kogo tu oszukujemy. To jest forum o fobii społecznej. Będzie się w tobie gotować, a ty będziesz próbował udawać,że cie to nie obchodzi-Uwierz mi pierwszy lepszy się skapnie.
Bycie alpha mother.... Wątpie, taka odpowiedź raczej nie pasuje do alpha.
Zapewne alpha to ten po drugiej stronie, ale ok.
Będziesz codziennie wciskał mu tekst,że chciałbyś być taki jak on. Zostaniesz jego nadwornym pupilem do gnojenia.
Żeby nie zostać zjedzonym, czasami trzeba pokazać ząbki
Edit:Chociaż zgadzam się mogło by to mieć sens, gdyby po twoim tekście dołożyć jeszcze jakiś soczystą ripostę.