15 Mar 2016, Wto 20:47, PID: 523898
mocart napisał(a):Fizycznosc wykorzystujemy w skrajnych sytuacjach a nie wszystkich, cały czas o tym pisze
Jeżeli chodzi o zwykłe docinki na przerwie w pracy to sugeruje to co opisałem wcześniej, totalna dewaluacja tego co do nas ktoś powiedział, ale obawiam się ze nie do konca wiesz co to znaczy dewaluować
Pierwsze słyszę....
mocart napisał(a):gość puszcza ci jakiś bolesny ciężki tekst, a Ty do niego mówisz; Co ty powiedziałeś? Podejdź tu do mnie misiu, po czym zwyczajnie szybkim ruchem mocno go strzelasz w twarz, nawet z otwartej dłoni (Jeżeli wejdzie na żuchwe, gość upada i koledzy go budzą przez kolejne 5min)
skoro obawiasz się ,że nie wiem co to znaczy dewaluować to po co używasz tego słowa?
To miało na celu pokazanie wyższości "rasowej" czy może po prostu było spowodowane ubogim zasobem słownictwa?
Dobra koniec pier**lenia o "szopenie". Zacznijmy działać.
Jeżeli , "uważasz" ,że "Fizycznosc wykorzystujemy w skrajnych sytuacjach" to co odpowiedziałbyś klientowi Zasa?, czyżbyś zdewaluował go strasznie..Jakim tekstem? Olał? świetna rada. Czym się smarować , żeby spływało po nas jak po kaczce?
Nie no teraz serio.Każda nowa rada będzie dobra.
Twój styl bycia może okazać się bardzo przydatny w tym wątku. Tak więc czy ty mocart-cie ślubujesz wierność temu tematowi, będziesz pomagał dewaluować ludzi opryskliwych i niósł pomoc potrzebującym?