27 Sty 2018, Sob 17:16, PID: 727800
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27 Sty 2018, Sob 17:26 przez agnesita31.)
dziekuje Wam kochani za odpowiedzi
jesteśmy razem od 10 lat a małżeństwem od 5 lat i mamy 3,5 letnie dziecko.
. chce być samodzielną kobietą, chce isc do pracy ale jak każdy fobik po prostu sie boje..... ale miedzy nami jest coraz gorzej wiec musze zaczac dzialac...trzymajcie kochani za mnie kciuki ;w czasie gdy bylam w domu robiłam rożne kursy zwiazane z moim zawodem . Chce żeby bylo lepiej. Dlatego tez zapisałam się na terapie....
(27 Sty 2018, Sob 14:29)smutna00 napisał(a): Jak się poznaliście?jak się poznaliśmy? kiedyś widzieliśmy się na imprezie (10 lat temu) potem widzieliśmy sie w tramwaju, autobusie a na koncu niechcący ,,wpadliśmy'' na siebie w necie ;na fotka.pl nie wiem czy ta strona jeszcze istnieje to bylo 10 lat temu )))tak na siebie czesto wpadaliśmy ze zaczęliśmy ze sobą rozmawiac na tej stronce ; dziwne bo ja np. w przypadki nie wierze
Poszukaj jakiejś pracy, zmus się.
jesteśmy razem od 10 lat a małżeństwem od 5 lat i mamy 3,5 letnie dziecko.
. chce być samodzielną kobietą, chce isc do pracy ale jak każdy fobik po prostu sie boje..... ale miedzy nami jest coraz gorzej wiec musze zaczac dzialac...trzymajcie kochani za mnie kciuki ;w czasie gdy bylam w domu robiłam rożne kursy zwiazane z moim zawodem . Chce żeby bylo lepiej. Dlatego tez zapisałam się na terapie....