20 Kwi 2020, Pon 11:08, PID: 819462
(20 Kwi 2020, Pon 6:49)U5iebie napisał(a):Nie? Ja też nie wierzyłam, ale mamy taki wątek na forum "ideał urody". Niektórzy panowie tam wrzuceni, jak się domyślam na serio, są dla mnie naprawdę odrzucająco brzydcy. Chyba że są wrzucani dla jaj, ale nie sądzę.(20 Kwi 2020, Pon 6:38)Tomek_z_SUR napisał(a): który z obiektywnego 3/10 zrobi 8/10Jeśli chodzi o sam tylko wygląd to nie wierzę w aż taki rozstrzał. xP
Ten wątek mnie zawsze pocieszał w kwestii, że chyba naprawdę wygląd i jego ocena to całkowicie kwestia gustu i "każda potwora...".
Choć nie okłamując samej siebie i innych: z moich obserwacji subiektywności nie podlegją ciężkie choroby, np deformacje twarzy w wyniku urazów, nowotworów, bardzo ciężkich poparzeń itd. (fotek już nie chcę wrzucać, ale nie chodzi mi o "trochę asymetrię" albo "trochę trądzik", tylko naprawdę konkret, mogący być poparty fachową diagnozą medyczną, a nie "wydaje mi się, że wyglądam dziwnie"). Choć to mimo wszystko też wydaje mi się nie dyskwalifikuje z możliwości związku. Choć nie zazdroszczę naprawdę takim ludziom...