30 Kwi 2020, Czw 15:53, PID: 820151
(30 Kwi 2020, Czw 11:35)Onigirinori2 napisał(a):Okej.(25 Kwi 2020, Sob 5:39)pajonk napisał(a):(20 Kwi 2020, Pon 11:57)U5iebie napisał(a): @Kiwiwyglądasz jak rasowy nerd piwniczak
Nie przypominam sobie, żeby w tamtym wątku było chociaż jedno zdjęcie brzydkiej osoby. Chyba, że ewidentnie dla jaj wrzucone.
No to co, jedziemy z koksem.
Która dziewczyna jak otworzą restauracje idzie ze mną na pizzę?
A czuję się ohydny pod praktycznie każdym względem, nie tylko wyglądu. Dlatego interesują mnie wszelkie informacje zwrotne, to pomaga zweryfikować, gdzie moje postrzeganie siebie jest zaburzone, a gdzie faktycznie mam powód do zmartwień.
trzeba ostro się zająć lookmaxingiem
Ohyda, pod względem dbania o siebie -500000
Na tych zdjęciach nie chodzi o to, że któryś ma krzywy nos czy jakieś krzywe oczy tylko o zadbanie. Dbanie o siebie to również nie jedzenie śmieci i utrzymanie wagi w normie.
Do tego brak ułożenia czy zgolenia brody. Brudne długie paznokcie wtf?
Brak ładnej fryzury, przetłuszczone włosy. Nad trądzikiem też można pracować nie tylko lekami ale też dobrą dietą i brakiem alkoholu.
Ku*wa ludzie aż mi się krew zalewa jak ktoś jest taką fleją, a ma normalną twarz i mówi, że jest brzydki. Jesteście ładnymi brudasami i flejami.
Dziękuje dowidzenia.
Ładna fryzura, to kwestia dosyć subiektywna. Dla każdego piękne jest coś innego.
Jeżeli ktoś ma normalną twarz i mówi, że jest brzydki, to może - jak ja - mieć problemy psychiczne i niskie poczucie wartości. Takim podejściem takiej osobie nie pomożesz. Podobnie z byciem fleją. Jeżeli nie dbasz o swój wygląd, to ci na nim nie zależy, a skoro ci na nim nie zależy, to być możę masz jakiś powód? Na przykład nie masz dla kogo ładnie wyglądać. Chociaż z drugiej strony to niskie poczucie własnej wartości może wynikać z tego, że się jest takim fleją właśnie, a że się jest fleją, bo się ma niskie poczucie wartości, to wygląda to na takie błędne koło, które dosyć cięzko przerwać samemu.
Takie tam moje przemyślenia. Nie mówię, że każda niezadbana osoba jest psychiczna, niektórzy są po prostu obrzydliwy bo tak zostali wychowani ( albo nie ), ale nie lubię takiego binarnego podejścia to spraw.