07 Lut 2021, Nie 16:21, PID: 837079
(07 Lut 2021, Nie 15:42)Monty napisał(a):(07 Lut 2021, Nie 15:00)Ciasteczko napisał(a): w dodatku ma zakola
Znowu te zakola użyte jako miara przegrywu, a juz @Kiwi udało się na jakiś czas czas podbudować łysiejących facetów
(24 Lis 2019, Nie 17:04)Kiwi napisał(a): W ogóle faceci zrobili wokół zakoli jakiś kult klątwy i miary przegrywu. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale dla mnie to po prostu cecha wyglądu, a nie wada.
Ja tak to napisałam, bo ludziom typu "tylko ładni sa szczęśliwi w życiu/tylko ładni moga być kochani" te nieszczęsne zakola często kojarzą się właśnie z przegrywem. Nie wiem czy kogoś tutaj tym zaskoczę, ale ja do momentu poznania mojego nie wiedziałam nawet czym są zakola (poważnie, nie zmyślam), nie obchodziło mnie nigdy czym sa zakola, co to są rozstępy, cellulit, bo w tyłku mam takie rzeczy, sama nie dbam nadmiernie o siebie, żeby sę takimi rzeczami przejmować, a co dopiero gapić się na niedoskonałości innych ludzi i je analizować.... Mój facet sam mi powiedział, że ma zakola i pokazał gdzie. Miałam 24 lata i przez ten czas nie miałam pojęcia czym te zakola są, u kogo występują i jak je poznać.