15 Paź 2008, Śro 0:43, PID: 77850
ogólnie mam bardzo silną fobię i dlatego zdziwiło mnie pewne odczucie, które zdarzyło mi się parę dni temu, otóż byłam na uczelni na zajęciach, na których zwykle siedzę bardzo zestresowana i spięta, a tym razem udało mi się czuć "normalnie". To było super uczucie, mogłam być sobą, nie przejmowałam się innymi ludźmi, ani tym co sobie o mnie myślą, czułam się swobodnie i super po prostu...
I teraz nie mam pojęcia jak mi się to udało , bo później lęki znowu wróciły .
Pamiętam też taką sytuację z liceum, było to przed klasówką z PO.
Normalnie jestem bardzo spokojną i cichą osobą, taką niewyróżniającą się, a tu nagle zaczęłam coś nawijać stojąc w grupce ludzi i nie sprawiało mi to żadnego problemu. Niestety trwało to tylko do czasu, aż moja koleżanka ze zdziwieniem na twarzy zwróciła mi uwagę pytaniem:"Co ci się stało?"
tak mi się zdarza całkiem niespodziewanie (szkoda tylko, że tak rzadko) i nie wiem zupełnie co ma na to wpływ
I teraz nie mam pojęcia jak mi się to udało , bo później lęki znowu wróciły .
Pamiętam też taką sytuację z liceum, było to przed klasówką z PO.
Normalnie jestem bardzo spokojną i cichą osobą, taką niewyróżniającą się, a tu nagle zaczęłam coś nawijać stojąc w grupce ludzi i nie sprawiało mi to żadnego problemu. Niestety trwało to tylko do czasu, aż moja koleżanka ze zdziwieniem na twarzy zwróciła mi uwagę pytaniem:"Co ci się stało?"
tak mi się zdarza całkiem niespodziewanie (szkoda tylko, że tak rzadko) i nie wiem zupełnie co ma na to wpływ