11 Lut 2018, Nie 16:44, PID: 730159
Jako osoba zyjaca w oderwaniu od rzeczywistosci mam pewien problem. Powiedzcie mi, korzystał ktoś / korzysta z basenu?
Załóżmy, że ide tam pierwszy raz.
1) Gdzie wyrabiam sobie karnet? Czy ustalam w tym momencie warunki korzystania z niej (dzień, godzina) i te dane sa nim kodowane ?
2) Komu ten karnet pozniej okazuje?
3) Gdzie sie przebiera klapki / zostawia kurtke?
4) Od jakiego momentu naliczane są minuty korzystania z basenu (wejście/wyjście)? W momencie wejścia do wody? szatni? magiczna bramke? W jaki sposób jest to weryfikowane co do minuty?
5) Kto to sprawdzi czy wyjde 0.47.011 minuty pozniej czy nawet kilka minut?
6) Wchodząc na basen mam miec na sobie tylko gacie, klapki i ten karnet/kluczyk?
7) Rozgrzewacie, rozciagacie sie przed wejsciem do wody (o nie, ludzie patrzo) ?
Załóżmy, że ide tam pierwszy raz.
1) Gdzie wyrabiam sobie karnet? Czy ustalam w tym momencie warunki korzystania z niej (dzień, godzina) i te dane sa nim kodowane ?
2) Komu ten karnet pozniej okazuje?
3) Gdzie sie przebiera klapki / zostawia kurtke?
4) Od jakiego momentu naliczane są minuty korzystania z basenu (wejście/wyjście)? W momencie wejścia do wody? szatni? magiczna bramke? W jaki sposób jest to weryfikowane co do minuty?
5) Kto to sprawdzi czy wyjde 0.47.011 minuty pozniej czy nawet kilka minut?
6) Wchodząc na basen mam miec na sobie tylko gacie, klapki i ten karnet/kluczyk?
7) Rozgrzewacie, rozciagacie sie przed wejsciem do wody (o nie, ludzie patrzo) ?