01 Gru 2018, Sob 21:52, PID: 773671
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02 Gru 2018, Nie 5:56 przez alette.)
Kochani, interesują mnie konkretne nazwiska, i miejsca, terapeuci prywatnie leczący, i Ci "darmowi" na NFZ: którzy psychoterapeuci poznawczo - behawioralni, skutecznie Wam pomogli, czyli, po 20, 40, 60 itd. spotkaniach, czy pobytach na terapiach grupowych, Ci specjaliści skutecznie pomogli Wam zmienić Wasze życie, tak, że teraz, już po zakończeniu psychoterapii jest ono o wiele lepsze, Wasze lęki bardzo zmalały, staliście się bardziej asertywni, o wiele wiele mniej unikacie kontaktów międzyludzkich, zaakceptowaliście siebie takimi jakimi jesteście, przebaczyliście swojej przeszłości, trwale utrzymują się Wasze nowe zdrowe przekonania, no widzicie po sobie, że funkcjonujecie w społeczeństwie w miarę ok, lęki nie ograniczają Was, tak jak to było zanim podjęliście terapię. Interesują mnie psychoterapeuci CBT, którzy mają już spory staż w pracy z fobiami społecznymi. Miasto nie ma znaczenia. Jeżeli nie chcecie, lub nie możecie z jakichś powodów napisać mi tych nazwisk tutaj, bardzo Was proszę o wysłanie mi ich na priva. Ogromnie Wam Dziękuję!
Tak myślałam o tym, by stworzyć taką tabelę, wypisać konkretne nazwiska, miasto, i opinie np od 0 do 10, ponieważ tematów o polecanych specjalistach psychoterapeutach pracujących z fobikami społecznymi jest od groma, ale zwykle parę osób kogoś poleca w danym mieście. Wg mnie to bardzo mało, by stwierdzić, czy dany psychoterapeuta jest faktycznie dobry i potrafi skutecznie pomóc, a nie tylko naciągnąć na kasę.
Bardzo proszę, dzielcie się swoją wiedzą! To się może przydać innym, którzy borykają się z problemem, do kogo się udać.
Może zacznę:
Możecie tę tabelkę zmienić, liczę tez na to jak uważacie, żeby była jak najbardziej pomocna nam:
Nazwisko psychoterapeuty
Staż pracy z fobikami społecznymi/ ile osób wyleczonych
Miasto
Indywidulne spotkania/ terapia grupowa
Ocena od 0 do 10
Opinie uzestników o danym psychoterapeucie
Tak myślałam o tym, by stworzyć taką tabelę, wypisać konkretne nazwiska, miasto, i opinie np od 0 do 10, ponieważ tematów o polecanych specjalistach psychoterapeutach pracujących z fobikami społecznymi jest od groma, ale zwykle parę osób kogoś poleca w danym mieście. Wg mnie to bardzo mało, by stwierdzić, czy dany psychoterapeuta jest faktycznie dobry i potrafi skutecznie pomóc, a nie tylko naciągnąć na kasę.
Bardzo proszę, dzielcie się swoją wiedzą! To się może przydać innym, którzy borykają się z problemem, do kogo się udać.
Może zacznę:
Możecie tę tabelkę zmienić, liczę tez na to jak uważacie, żeby była jak najbardziej pomocna nam:
Nazwisko psychoterapeuty
Staż pracy z fobikami społecznymi/ ile osób wyleczonych
Miasto
Indywidulne spotkania/ terapia grupowa
Ocena od 0 do 10
Opinie uzestników o danym psychoterapeucie