17 Wrz 2010, Pią 21:01, PID: 223239
Po krótce opowiem pare słów o sobie fobia u mnie rozwijała się pare lat , lecz wcześniej byla znośna , nawet niewiedziałem że to jej objawy .Aż w końcu tak o sobie dała znać że z pełnego życia i sukcesów młodzieńca zrobila ze mnie nieudacznika , który niepracował rok bo bał sie ludzi w pracy , na ulicy , poprostu dramat , deprecja w którymś momencie , niebywałe cierpienie , dlaczego tak sie dzieje ze mną zadawałem sobie długo to pytanie .I zaczeły sie poszukiwania moje , jak sobie pomóc . I przerabiałem NLP , EFT , Medytacje wszelakiej maści , afirmacja itp , teraz wiem dlaczego to tak w małym stopniu mi pomagało.Gdyż po 2 latach doświadczeń z tym wszystkim znalazłem , droge do spokoju i szczęścia i bezstresowego życia , mało tego moje zdrowie poprawiło się bardzo i czuję się świetnie a kontakty z ludzmi sprawiają mi przyjemność .Wiem że to nie brzmi wiarygodnie ale to prawda i jestem tego przykładem .Otóż trzeba sobie zadać pytanie dlaczego boimy się ludzi ? i kontaktów z nimi ? dlaczego ich unikamy ? a to dlatego że nasz umysł uważa kontakty i otoczemie np wielkiej ilości ludzi za zagrożenie i powoluje mase objawów somatycznych , wszystkie je miałem : Szklane i wyczerpane oczy gdyż nawet bałem się patrzeć w oczy ludzią dłużej jak pare sekund gdyż czułem na twarzy takie napięcie żę miałem ochote uciec , trzęsące się ręce , napięte całe ciało , ciągły niepokój , lęk , depresja , chroniczne zmęczenie z tego powodu , niemożność śmiania się swobodnego , przygnębienie , brak sensu to tylko nieliczne .Wszystkiego się pozbyłem i powiem wam jak i dlaczego i w jaki sposób .Otóż człowiek w pełni zdrowy bez żadnych napięć zkumulowanych w ciele nie ma lęków , i nie odczuwa niepokoju i energia życiowa w ciele krąży swobodnie twarz jest łagodna , rozpromieniona , ciało luźne bez napięć . 2 lata zajeło mi dojście do rozwiązania że NIE MA FOBII GDY JESTEŚ W PEŁNI FIZYCZNIE ZDROWY , ROZLUŹNIONY , BEZ NAPIĘC W CIELE .Nie ma wtedy sposobu aby się bać i nie ma obiawów fizycznych i reakcji stresowych fobii .Jak doprowadzić do takiego stanu rzeczy .Otóż konsekwentne pobudzanie energi życiowej w ciele przy pomocy opukiwania bądz lekiego nakłówania punktów energetycznych w ciele tzn. meridianów .Ściągłem wszystko o meridianych i gdzie się je lokalizuje na ciele i konsekwentnie pobudzałem odpowiednie punkty przy pomocy igły , bądz czegoś co powoduje lekie uczucie bulu i w ten oto sposów pobudzałęm tak różne punkty na ciele specyficzne oczywiście i to działa .Teraz gdy sdpotykam się z ludzmi mam twarz rozluźnioną bez napięć , ciało zrelaksowane , bez reakcji fobicznych a to dlatego że pobudziłem energie życiową we wszystkich meridianach w naszym ciele czyli w 12 meridianach , krótko mówiąc moje ciało pozbyło się napięcia które zbierało się latami i spowodowało reakcje fobiczne , cęki , ciągły niepokój , niemożność swobodnej gestykulacji i wiele innych obiawów.Tak więc wyzdrowiałem dzęki temu że siedziałem w fotelu i stymólowałem pewne punktyu na ciele i to tyle , nietrzeba medytować , zmieniać psychiki , czy myślenia .Po tym wszystkim wiem że to nie od myślenia .Skąd się biorą myśli , negatywne fobiczne , nastawienie negatywne , biorą się bo w ciele jest zakumulowane napięcie i blokady energetyczne , i nasz umysł z automatu odpala myśli , uwierz silna wola nie wystarczy , niewygrasz z umysłem który mówi ci wśród ludzi uciekaj albo walcz , nie tędy zdoga , gdy odblokójesz energie życiowa w meridianach bedziesz się czuł tak dobrze i lekko , że nawet niebędziesz wiedział jak tosię dzieje że już się nie boisz i nie masz reakcji .Naprawde niewiedziałem że akupunktóra w moim domowym wykonami da mi drobe do szczęścia a nią jest życie bez stresu wśrod ludzi , bo naprawde bardzo cierpiałem z tego powodu .Odpowiem na wszystkie pytania i pokieróje was przyjaciele do zdrowia , żebyście nie cierpieli dalej bo wiem co to za ból.