22 Kwi 2011, Pią 0:13, PID: 250354
Hej mam propozycję-pytanie,czy ktoś z Was byłby zainteresowany uczestniczeniem w spotkaniach grupowych u psychologa-logopedy(2 w 1 na których moglibyśmy w bezpiecznej, przyjaznej atmosferze poodgrywać scenki, poćwiczyć komunikację, relaksacje, wymienić się spostrzeżeniami, emocjami, problemami, przełamać niesmiałość itp.
Czemu taka propozycja?
Szukalam terapii grupowej w Warszawie dla fobików i jest totalna pustka. Jedyne co udało mi się znaleźć(prócz terapii dziennej, na którą nie mogę sobie pozwolić) to terapia dla osób z zaburzeniami lękowymi, ale to zbyt duży przekrój problemów wg mnie. Indywidualna w moim przypadku nie zdała egzaminu, a naprawdę mam dosyć tego g*wna w życiu.
Pisałam już w innym poście o moich problemach z mową. Myślę sobie, że może takie spotkania by coś dały. Logopedka jest przemiła, doświadczona, byłam u niej kilka razy indywidualnie, ale czuję, że lepsze efekty dałaby grupa.
Ilośc osób w grupie do ustalenia, jakoś niedużo, żebyśmy dali radę psychicznie
Piszcie co o tym myślicie.
Jeśli uważacie, że pomysł jest do bani to też proszę o komentarz.
pozdr
Czemu taka propozycja?
Szukalam terapii grupowej w Warszawie dla fobików i jest totalna pustka. Jedyne co udało mi się znaleźć(prócz terapii dziennej, na którą nie mogę sobie pozwolić) to terapia dla osób z zaburzeniami lękowymi, ale to zbyt duży przekrój problemów wg mnie. Indywidualna w moim przypadku nie zdała egzaminu, a naprawdę mam dosyć tego g*wna w życiu.
Pisałam już w innym poście o moich problemach z mową. Myślę sobie, że może takie spotkania by coś dały. Logopedka jest przemiła, doświadczona, byłam u niej kilka razy indywidualnie, ale czuję, że lepsze efekty dałaby grupa.
Ilośc osób w grupie do ustalenia, jakoś niedużo, żebyśmy dali radę psychicznie
Piszcie co o tym myślicie.
Jeśli uważacie, że pomysł jest do bani to też proszę o komentarz.
pozdr