07 Paź 2013, Pon 15:35, PID: 366458
W końcu po tylu latach zmagań się ze swoimi problemami , postanowiłem w końcu iść w przyszłym roku do psychiatry i coś w końcu ze swoim życiem zrobić.Boję się tylko , że przez te moje problemy z wysławianiem/wypowiadaniem się nie będę w stanie wytłumaczyć tego wszystkiego z czym zmagam się od wielu lat.Pozostaje jeszcze kwestia tego gdzie znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę? Najlepiej jakby to była kobieta.Znacie jakiegoś dobrego specjalistę w Warszawie?
P.S ile trwa taka wizyta?Czy lekarz daje jakieś testy do wypełnienia , żeby stwierdzić co mi dolega.Powiem szczerze że wolałbym właśnie taki test rowiązać po którym lekarz mógł stwierdzić co mi jest niż żebym mu o tym wszystkim powiedział.Ale takie testy to tylko u psychologa.
P.S ile trwa taka wizyta?Czy lekarz daje jakieś testy do wypełnienia , żeby stwierdzić co mi dolega.Powiem szczerze że wolałbym właśnie taki test rowiązać po którym lekarz mógł stwierdzić co mi jest niż żebym mu o tym wszystkim powiedział.Ale takie testy to tylko u psychologa.