06 Lut 2013, Śro 13:23, PID: 337904
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Lut 2013, Śro 14:03 przez bemiliac87.)
Czesc
Mam taki problem Juz jaka dluszy czas swojego zycia /25l/ tylko ostatnio na krotko to ucichlo i znowu powrovilo
Otoz slysze glosy -i tu nie zartuje tak to mozna okreslic
Cokolwiek bym nie robila nie myslala cos mi podpowiada co mam zrobic i jak''poprawnie''
Towarzysza mi wiekszosc dnia wcodziennym zyciu gdziekolwiek bym nie byla
Np; piszac -to decyduje jak co napisze gdzie dany wyraz by bylo ''poprawnie bo inaczej groza jakies konsekwencje
- nawet wyciagajac chusteczke chigieniczna dlygopis z torebki z ''to'' mowi mi ktora z rzedu wybrac
-- przestawianie rzeczy
-przesuwanie okraglej pokrywki od garnka
Zupelnie nieistotne czynosci powtarzane kilkukrotnie ; bo inaczej cos sie stanie
To mi mowi ciagle co jak mam rozwiazac swoje mysli ktore nie nachodza
Neguje moje mysli i nasuwa inne
To jest naprawde ciezkie bo ma zawszde zwiazek z wanymi dla mnie ludzmi a wiem ze faktycznie nic bym nie zmienila
Mam taki problem Juz jaka dluszy czas swojego zycia /25l/ tylko ostatnio na krotko to ucichlo i znowu powrovilo
Otoz slysze glosy -i tu nie zartuje tak to mozna okreslic
Cokolwiek bym nie robila nie myslala cos mi podpowiada co mam zrobic i jak''poprawnie''
Towarzysza mi wiekszosc dnia wcodziennym zyciu gdziekolwiek bym nie byla
Np; piszac -to decyduje jak co napisze gdzie dany wyraz by bylo ''poprawnie bo inaczej groza jakies konsekwencje
- nawet wyciagajac chusteczke chigieniczna dlygopis z torebki z ''to'' mowi mi ktora z rzedu wybrac
-- przestawianie rzeczy
-przesuwanie okraglej pokrywki od garnka
Zupelnie nieistotne czynosci powtarzane kilkukrotnie ; bo inaczej cos sie stanie
To mi mowi ciagle co jak mam rozwiazac swoje mysli ktore nie nachodza
Neguje moje mysli i nasuwa inne
To jest naprawde ciezkie bo ma zawszde zwiazek z wanymi dla mnie ludzmi a wiem ze faktycznie nic bym nie zmienila