04 Lip 2024, Czw 1:00, PID: 875650
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04 Lip 2024, Czw 1:03 przez Maja.)
Nie mogę znaleźć pracy. Szukam głównie magazyny lub produkcję. Nie dlatego że lubię ale ze względu na lęki społeczne. Nie zarobię dużo na takiej produkcji. Dajmy że w Krakowie z 3500 na rękę, odjąć pokój, żarcie, transport i nic tylko się cieszyć. Składam od tygodnia CV i narazie cisza.Nigdy nie miałam jakiś wysokich ambicji, wszystko przez brak pewności siebie. Nie mam dobrej szkoły tylko zawodówkę (handel) ale to trzeba mieć dobry kontakt z ludźmi,ja się stresuje.
Mieszkam w zadupiu, szczerze mówiąc nie lubię tu mieszkać, nie ma ofert pracy, jedynie kilka sklepów, kebab.Plus taki że jedynie place w domu 170zl wszystkich rachunków a w Krakowie już trzeba 1200 za durny pokój. Lubię Kraków, ale totalnie nie wiem co robić. Chodzę na terapię,za granicę narazie nie mogę wyjechać.
Nie wiem co mam robić?
Mieszkam w zadupiu, szczerze mówiąc nie lubię tu mieszkać, nie ma ofert pracy, jedynie kilka sklepów, kebab.Plus taki że jedynie place w domu 170zl wszystkich rachunków a w Krakowie już trzeba 1200 za durny pokój. Lubię Kraków, ale totalnie nie wiem co robić. Chodzę na terapię,za granicę narazie nie mogę wyjechać.
Nie wiem co mam robić?