03 Cze 2009, Śro 18:00, PID: 154053
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03 Cze 2009, Śro 18:00 przez Madonna.)
CZeść,mam ogromny problem i mam nadzieje że mi pomożecie...Mam 12 lat i mam swój pokój lecz w nim nie śpie ponieważ boje sie sama spać...wieć śpie z mamą.W pokoju rodziców są 2 łóżka, na jednym śpie ja z mamą a na drugim tato.Zdarzało się często że mama chodziła w nocy do tata na łóżko.Ja wtedy zawsze sie budziłam i chodziłam do W-C i płakałam(nie wiem czego)wtedy mama wracała na łóżko a rano na mnie krzyczała.Często tak sie zdarza.Parę razy próbowałam spać w moim pokoju ale około północy szłam do mamy na łóżo.Mój tato ma problemy z alkoholem i jak przychodzi pjany to śpi u mnie w pokoju a ja z mamą na jednym łóżku.Ostatno właśnie mój tato przychodził pjany i spał u mnie w pokoju.Teraz przychodzi trżeżwy ale i tak śpi u mnie w pokoju.Ja nie mam nic przeciwko ale mama powiedziała mi że będzie spać na drugim łóżku obok mnie.Nie przeraziło mnie to ale póżniej powiedziała że jak w nocy nie zaśpi to pójdzie do mojego tata na łóżko do mojego pokoju.Wtedy miałabym sama spać w pokoju...?Na pewno rozryczałabym sie i po krzyku...Boję sie nie chce sama spać.Nie wiem dlaczego tak mam.Chce przełamać ten lęk ale nie moge po prostu nie chce by moja mama spała z moim tatem tylko ze mną...co mam robić...POMÓŻCIE!!!PROSZE...