17 Gru 2010, Pią 23:26, PID: 232191
od 14 lat jestem na psychotropach (nerwica lękowa,napadowa)najgorszej odmiany (tak mi się wydawało).Od roku 1996 brałem lorafen i Xanax. Na początku pomagało prawie przez 9 lat, lorafen brałem od dawki 0.25 mg a skończyłem na dawce 2mg/dobę. Powiem tak Lorafen był dobry ale musiałem brać coraz to większe dawki (uzależnienie),Xanax-u prawie nie odczuwałem czy brałem czy nie brałem. Postanowiłem się pozbyć "uwolnić się" od Lorafenu=to dziadostwo, owszem na początku pomaga ale potem uzależnia. Brałem to prawie 10 lat i stwierdzam że trochę pomógł ale unikacie to specyfiku (bardzo uzależnia). Od 2006 roku przeszedłem na Seroxat (pierwsza doba po zażyciu Seroxatu to koszmar , myślałem że "wykituję", ale warto było bo od roku 2006 do chwili obecnej czuję się dobrze a nawet bardzo dobrze ( mogę prowadzić samochód i normalne funkcjonować), nadrabiam że tak się wyrażę życie, podróżuję ba i to po całym świecie (USA i Europa). Obecnie jestem na Seroxacie i Zomiren-ie ale chcę odstawić Zomiren (biorę 2 razy dziennie po 0,25mg),
Proszę zatem o info jakie mogą wystąpić skutki odstawienia tego leku.
Chodzi mi jakie objawy mogą wystąpić
Proszę zatem o info jakie mogą wystąpić skutki odstawienia tego leku.
Chodzi mi jakie objawy mogą wystąpić