01 Lip 2014, Wto 0:24, PID: 400292
More, more!
Nie chrzań, Judaszu. Zaczęło się od:
Kwadracik zaznaczony. Powiem więcej - ja ten regulamin przeczytałem! Nic o ironii w nim nie znalazłem. Za to jak byk stoi:
Tym razem za współczucie podziękuję, bo tak jakoś nieswojo się czuję, że ktoś chce nakarmić, a gryzę.
Nie chrzań, Judaszu. Zaczęło się od:
Cytat:Twój ironiczny styl pisania jest dla mnie czasami trudny do zniesieniaPogrubiłem tak na wszelki wypadek. Moje słowa wychodzą od tego, co mam do powiedzenia, nie od zachowania czy podejścia - bo o tym, jako totalny anonim względem mnie (i vice versa), nie możesz mieć pojęcia.
Kwadracik zaznaczony. Powiem więcej - ja ten regulamin przeczytałem! Nic o ironii w nim nie znalazłem. Za to jak byk stoi:
Cytat:...innych kontrowersyjnych, naruszających zasady współżycia społecznego, naruszających czyjąś prywatność, uznanych powszechnie za naganne moralnie lub społecznie niewłaściwe np. prowokowanie, podsycanie wrogiej atmosfery... a jak możesz przeczytać we własnym poście powyżej, sam przyznałeś się do prowokowania. Także tego... dzwonią, ale chyba nie w Twoim kościele.
Cytat:Piszesz, że ''wolno ci nie być miłym''.Nie "może". Na pewno. Nigdzie nie napisałem, że kogoś z Was nie szanuję; nie dałem też tego w żaden sposób do zrozumienia. Czytanie + zrozumienie = czytanie ze zrozumieniem.
Może.
Ale chociażby ze względu na punkt w regulaminie który mówi o szacunku - nie możesz.
Tym razem za współczucie podziękuję, bo tak jakoś nieswojo się czuję, że ktoś chce nakarmić, a gryzę.