21 Lut 2015, Sob 19:14, PID: 434930
Pewnie, że samobójstwo to nie jest dobry pomysł. Masz depresję - trzeba pogodzić się z tym, że to choroba i to się leczy, myśli samobójcze są jej objawem. Jesteś jeszcze młoda więc możesz zmienić swoje życie, im wcześniej tym lepiej. Radziłabym pójść do psychologa, nie radziłabym brać leków, chyba, że ziółka albo doraźnie jakieś uspokajacze. Jeśli nie dajesz sobie z tym rady, coś cię gnębi to wygadaj się komuś, choćby 1 osobie, będzie ci o wiele łatwiej. Może to być psychoterapeuta.
Choćbyś nie wiem jaki żal, smutek i bezsens życia czuła, nie rób głupot. Jesteś jeszcze młodą dziewczyną, całe życie przed tobą. Pomyśl ile mogłabyś stracić. Nie będzie drugiej szansy, chyba, że wierzysz w reinkarnację... ale ja nie wierzę, więc sądzę, że nie będzie xD
Choćbyś nie wiem jaki żal, smutek i bezsens życia czuła, nie rób głupot. Jesteś jeszcze młodą dziewczyną, całe życie przed tobą. Pomyśl ile mogłabyś stracić. Nie będzie drugiej szansy, chyba, że wierzysz w reinkarnację... ale ja nie wierzę, więc sądzę, że nie będzie xD