19 Sie 2024, Pon 17:15, PID: 876213
(19 Sie 2024, Pon 16:03)blubluskaj napisał(a):To nie pierwszy tekst w tym stylu wypluty przez niego. Tłumaczenia tu nie pomogą. Pretendend na sfrustrowanego incela obrażającego wszystkie kobiety(19 Sie 2024, Pon 15:49)acetylocysteina napisał(a): Żadnej lasce nie życzę takiego dupka także mam nadzieję, że będziesz długo płakał w samotności, bo żadna na Ciebie nawet nie spojrzy xdPewnie, zamiast życzyć zmiany podejścia lepiej życzyć komuś samotności. Słowa Shirohebiego rzeczywiście nie są zbyt mądre, ale to raczej nie jest twórczość własna tylko powtarzanie frazesów od męskich trenerów uwodzenia i innych takich. Każdy może zabłądzić i w takim wypadku lepiej wskazać lepszą drogę.
(19 Sie 2024, Pon 16:05)Shirohebi napisał(a): Najważniejsze żebym nigdy nie spotkał takiej dziewczyny jak Ty, tylko jakąś normalną xd
Powodzenia. Tylko Ty na chwilę obecną plujesz jadem z samotności i próbujesz się dowartościować w internecie.
Na mnie nie licz, jestem w związku od dawna. Jedynie co możesz to sobie pomarzyć. Za wysokie progi dla Ciebie.