23 Sie 2015, Nie 23:33, PID: 463816
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23 Sie 2015, Nie 23:34 przez Kamelia.)
Ponieważ zauważyłam, że w już w kilkunastu wątkach przewija się temat, jaki to fobik biedny, bo nie ma dziewczyny i szans na jej znalezienie, to liczę, że teraz wykażecie się kreatywnością, a przede wszystkim szczerością i odp. publicznie i przed samymi sobą czego tak naprawdę oczekujecie po relacji z dziewczyną? Ciekawe, czy nadal będziecie tacy wyrywni do odp.
Ale możecie sobie teraz pofantazjować do woli (w miarę przyzwoitości oczywiście, bo zaglądają tu także osoby niepełnoletnie ).
Temat wrzuciłam do tego działu, bo dla wielu z Was posiadanie dziewczyny jest jednym z wyznaczników normalności, czyli w pewnym sensie także radzenia sobie w życiu, co mnie trochę dziwi, ale co tam...
Ale możecie sobie teraz pofantazjować do woli (w miarę przyzwoitości oczywiście, bo zaglądają tu także osoby niepełnoletnie ).
Temat wrzuciłam do tego działu, bo dla wielu z Was posiadanie dziewczyny jest jednym z wyznaczników normalności, czyli w pewnym sensie także radzenia sobie w życiu, co mnie trochę dziwi, ale co tam...