Niech jakiś facet napisze że poprosił kobietę o pójście do monopolowego o 3 w nocy po piwo. Odpuścisz wtedy? Była odwodniona, w domu zabrakło herbaty, nie było wody bo była awaria
Dzięki za wątek teraz przynjamniej wiem, ze chora wody nie dostane i że zakrwawić się moge o 4 w nocy a ode mnie do tematu: Ja uważam, ze powinno być równouprawnienie i szacunek. Ona nie powinna prosić a on powinien to sam chcieć zrobić. Ona powinna tylko zasygnalizować że ma taki problem wtedy nie będzie służalczości, a będzie to wyraz miłości i zrozumienia ze strony meżczyzny. Tak ja uważam, ale znajać facetów 3/4 nawet sie nie domyśli że czegoś nam potrzeba..... chyba się załamie - ide się napić!
Basiu sm Cię rozgryzł , już nie ma sensu udawać że byłaś chora i się tłumaczyć
Kobiety są okropne , nie liczą się z tymi biednymi mężczyznami którzy są gotowi zrobić dla nas wszystko
sm gdzie te porządne chłopy??? chce takiego jednego co by mi po wodę latał albo dwóch.
Basiu wiesz że to żarty? Bo przez te wykrzykniki odnoszę wrażenie że jednak bierzesz to zbyt serio ( jestem strasznie przewrażliwiona na ich punkcie!!!!!!!!!!! )
megosiek napisał(a):. Tak ja uważam, ale znajać facetów 3/4 nawet sie nie domyśli że czegoś nam potrzeba..... chyba się załamie - ide się napić!
Bo trzeba mówić czego się chce.
Ja o 3 w nocy po wodę bym nie poleciał, bo do najbliższego sklepu otwartego o 3 w nocy.... kurna nie kojarzę żeby był w promieniu 30 km ale w nocy nigdy nie robimy zakupów
żelka napisał(a):jakoś trudno mi zejść na ziemię przeważnie bujam w obłokach , no ale co raz na jakiś czas romantyczna kolacyjka to chyba nie zło
Kobieta która lubi romantyczne kolacje? Weź... przez takie kłamczuchy jak Ty wyszedłem nie raz na debila. I mi się romantyzmu odechciało. Zasada jest prosta, nie ważne czy dbasz, czy się interesujesz, czy zapraszasz na obiadki/kolacyjki itp. chlać gorzałę trzeba żeby dziewczynę znalezc. Taka Polska oto. Może się mylę, ale moje nikłe, acz bolesne doświadczenia tak pokazują
No chyba że ja się w patologii po prostu obracam i tyle.
Hircyn , więcej optymizmu ciekawe jeszcze nie słyszałam o czymś takim ... to że Ci się z jakimiś dziewczynami nie udało nie oznacza , że wszystkie kłamią. Chyba jednak obracasz się w patologii [/quote]