22 Sty 2019, Wto 19:59, PID: 780631
ja bym tą pomoc kuchenną spróbowała, przynajmniej użerasz się tylko z pracownikami a nie z pracownikami i klientami
kurde, ja odkąd studiuje i codzienne oddaje tą kurtke szatniarzowi to sie zastanawiam nad taką pracą, tylko ze na uczelni to jeszcze luz, w jakichs klubach to pewnie o wiele gorzej.
Niestety gastronomia to głównie praca na czas. Wszystkim odradzam popularne fast foody, no chyba że wyjątkowo dobrze sobie ktoś radzi z presją czasu i włażeniem w dupe klientom...
kurde, ja odkąd studiuje i codzienne oddaje tą kurtke szatniarzowi to sie zastanawiam nad taką pracą, tylko ze na uczelni to jeszcze luz, w jakichs klubach to pewnie o wiele gorzej.
Niestety gastronomia to głównie praca na czas. Wszystkim odradzam popularne fast foody, no chyba że wyjątkowo dobrze sobie ktoś radzi z presją czasu i włażeniem w dupe klientom...