07 Sty 2016, Czw 17:26, PID: 504232
Kiedyś miałam podobnie jak Wy. Bałam się ludzi, bałam się nowych sytuacji, bałam się zmian, bałam się swojego życia, bałam się sama siebie...ale przyszedł w końcu taki moment w moim życiu, że stwierdziłam "co się ku*** ze mną dzieje?!, czego ja się właściwie boję?" Wystarczyło się czasem zatrzymać, popatrzeć, poobserwować ludzi, sytuacje obok, obiektywnie spojrzeć na wszystko co mnie otacza.. wystarczyło tylko tyle by dostać OLŚNIENIA.
Na prawde...przestańce marnować swoje życie NA STRACH!!!, przestańce myśleć o tym, że jesteście gorsi od innych.. To ku*** NIE PRAWDA!!! Wiecie ilu ludzi, takich zwyczajnych, pospolitych żyje w nieświadomości? Wiecie ile po+ ludzi jest szczęśliwych z błahych powodów?! Bo ktoś sobie kupił nowe auto?, bo do kogoś się odezwał, ktoś wyczekiwany?, bo ktoś sobie kupił nowe buty?, bo ktoś..bo coś?!
MY!!! - czyli ludzie wrażliwi, myślący, żyjący na prawde, mamy przejebane! Stwarzamy sobie problemy, których nie ma , jesteście tego swiadomi, prawda?
MY!!! mamy ciężej, mamy pod górke,bo wymagamy od siebie wiecęj, bo czujemy więcej, bo chcemy więcej, bo żyjemy bardziej niż inni!
I TY, i TY, i TY i ja...jesteśmy dzięki temu LEPSI, JESTEŚMY NA PRAWDE!!!
Dlatego skończ z porównywaniem siebie do jakiś po+!!! JESTEŚ LEPSZY, ZROZUM!!!!
Przestań się bać, przestań myśleć, że jesteś gorszy - NIE JESTEŚ!!! PRZYSIĘGAM!!!
Przestań słuchać innych! Oni ku*** nic o Tobie nie wiedzą!!!
Doceniaj przyjaciół o ile ich masz. Nie Tych od Fb ...ale tych z krwi i kości, przygotowanych na najgorszą chu**** tego świata w Twoim wydaniu! Jeżeli jeszcze takich nie spotkałeś, to przykre...ale NIE, nie realne...nie szukaj ich!...sami się znajdą!
Nie skamlaj o lepsze życie!, o przyjaźń! , o miłość! Nie żyjesz w domu Brata Alberta! Nie oczekujesz paczki z Karitasu! Nie jesteś księdzem po kolędzie który nażre się za free i dostanie jeszcze za to kasę!!!
JESTES WART WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA TYM PARSZYWYM ŚWIECIE!!!
Dlatego chce Ci przetłumaczyć.
Zastanów się kim jesteś?! Czego chcesz?! Co się może uszczęśliwić?!
Gdzie możesz wyjechać?!... Zmień się do cholery!!!
albo zmarnuj swoje życie...To już Twoja decyzja.
[/b]
Na prawde...przestańce marnować swoje życie NA STRACH!!!, przestańce myśleć o tym, że jesteście gorsi od innych.. To ku*** NIE PRAWDA!!! Wiecie ilu ludzi, takich zwyczajnych, pospolitych żyje w nieświadomości? Wiecie ile po+ ludzi jest szczęśliwych z błahych powodów?! Bo ktoś sobie kupił nowe auto?, bo do kogoś się odezwał, ktoś wyczekiwany?, bo ktoś sobie kupił nowe buty?, bo ktoś..bo coś?!
MY!!! - czyli ludzie wrażliwi, myślący, żyjący na prawde, mamy przejebane! Stwarzamy sobie problemy, których nie ma , jesteście tego swiadomi, prawda?
MY!!! mamy ciężej, mamy pod górke,bo wymagamy od siebie wiecęj, bo czujemy więcej, bo chcemy więcej, bo żyjemy bardziej niż inni!
I TY, i TY, i TY i ja...jesteśmy dzięki temu LEPSI, JESTEŚMY NA PRAWDE!!!
Dlatego skończ z porównywaniem siebie do jakiś po+!!! JESTEŚ LEPSZY, ZROZUM!!!!
Przestań się bać, przestań myśleć, że jesteś gorszy - NIE JESTEŚ!!! PRZYSIĘGAM!!!
Przestań słuchać innych! Oni ku*** nic o Tobie nie wiedzą!!!
Doceniaj przyjaciół o ile ich masz. Nie Tych od Fb ...ale tych z krwi i kości, przygotowanych na najgorszą chu**** tego świata w Twoim wydaniu! Jeżeli jeszcze takich nie spotkałeś, to przykre...ale NIE, nie realne...nie szukaj ich!...sami się znajdą!
Nie skamlaj o lepsze życie!, o przyjaźń! , o miłość! Nie żyjesz w domu Brata Alberta! Nie oczekujesz paczki z Karitasu! Nie jesteś księdzem po kolędzie który nażre się za free i dostanie jeszcze za to kasę!!!
JESTES WART WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA TYM PARSZYWYM ŚWIECIE!!!
Dlatego chce Ci przetłumaczyć.
Zastanów się kim jesteś?! Czego chcesz?! Co się może uszczęśliwić?!
Gdzie możesz wyjechać?!... Zmień się do cholery!!!
albo zmarnuj swoje życie...To już Twoja decyzja.
[/b]