05 Maj 2019, Nie 0:36, PID: 791043
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05 Maj 2019, Nie 10:38 przez Karol1991.)
Hej, mam 27 lat i tez nadal jestem dziecinny : ) Lubie czasem sie powyglupiac i pograc i ogladac jakies tam bajki, anime itp. Mysle ze lepiej jest tak, niz byc takim typowo doroslym kims, co tylko o fajnych rzeczach mowi ze to glupoty.
Tez mam troche tak, ze jestem cofniety w rozwoju, mam ogormne problemy egzystencjonalne, nikt mi tego nie badal, ale wiem to ze jestem emocjonalnie (umyslowo) cofniety wstecz o jakies 15 lat : ) Jakies rozkminy u rowiesnikow, typu zwroty podatkow, wzbudzaja we mnie chec ucieczki
A to ze zauwazasz jakies problemy spoleczne to dobrze, nie udajesz ze problemow nie ma. A to jest wedlug mnie na plus : ) Nawet gdy sprawia cierpienie.
Sie rozpisalem Nie wiem czy z sensem i czy na temat
Tez mam troche tak, ze jestem cofniety w rozwoju, mam ogormne problemy egzystencjonalne, nikt mi tego nie badal, ale wiem to ze jestem emocjonalnie (umyslowo) cofniety wstecz o jakies 15 lat : ) Jakies rozkminy u rowiesnikow, typu zwroty podatkow, wzbudzaja we mnie chec ucieczki
A to ze zauwazasz jakies problemy spoleczne to dobrze, nie udajesz ze problemow nie ma. A to jest wedlug mnie na plus : ) Nawet gdy sprawia cierpienie.
Sie rozpisalem Nie wiem czy z sensem i czy na temat