03 Wrz 2015, Czw 22:03, PID: 467918
Witam mam problem mam 23 lata i poważny dylemat tak na prawdę nwm czy mam fobie czy nie ale mam lęnk przed szkołą i ogólnie relacji z innymi 23 lata i mówię sobie to ostatni dzwonek bo jak nie to skończe pod mostem albo co gorsza wyląduje w kostnicy skończyłem tylko gimazjium mam 5 letnią przerwę w nauce jest szkoła dla dorosłych Cosinus 3 letnie liceum zajęcia zaczynają się teraz 19,20 no i trwają już zajecia boje się czuję dziwny lęk jedna połówka by chciała iść bo może być potem za pużno druga mnie demotywuję mam dziwne myśli typu śmiechy chichy wykluczenie z grupy itd naprawdę nie wiem co robić mam dosyć tego bo wiem jak tracę chwilę ,życie po prostu prosił bym o jakomś poradę pomoc może są jakieś szkoły dla takich osób mam wrażenie że nie dam rady z normalnym programem nauczania w szkole miałem trudności z nauką może jakieś nauczanie domowe są czy coś no i co zrobić z tymi lęnkami nwm czy to wumówka żeby nie iść albo jestem już tak długo w domu że to sprawiło że tak się czuję proszę o Pomoc !